Vrooom!

Vroooom!
Vad var det där?
Det var sommaren…
Ok, är det höst nu?
Det har det varit länge.
Hmm, kan vi backa lite så jag får lite mer sommar, i alla fall lite sol och värme?
Tyvärr, det är för sent. Dessutom kommer vi att gradvis sänka temperaturen med 0,3 grader per dygn tills det krävs vantar och luva :-).

2 tankar kring ”Vrooom!

  1. Librarybeth

    Höst, hmmm det känns ok… när solen skiner och bladen i vackra i olika färger – då känns hösten faktiskt mer än bara ok. Problemet är att det är förenat med mörka mornar och kvällar. Hur som helst. Nu när jag har vant mig känns det ok. Och då är det väl snart jul antar jag. Bäst jag börjar vänja mig vid det…..

  2. Pelle

    Jo, visst är hösten mer än ok, höst och vinter är mina absoluta favoriter. Det var mer ett utslag av dåligt allmäntillstånd (depression). Citatet ovan (i omgjord form) kommer nog från en film, undrar om det inte är ”Life of Brian”. Kanske någon kan sprida lite ljus på detta?

    REDIGERAT:
    Hoppsan, det var visst från Fawlty Towers :IMDB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.